11
De
Container Houses For Sale
11.12.2016 06:22
Cele mai noi Nebunia in cladire ecologica este case de containere. Aceste case unice folosesc containere noi sau folosite pentru locuințe ca material de construcție lor primară. Și, din moment ce aceste proiecte case ieftine containere de transport maritim sunt ieftine și abundente, puteți construi propria casa ta container de transport pentru un cost surprinzător de scăzut.

Ele sunt structuri ieftine, eficiente și ecologice, care pot confront o acasă unic. Dar, la fel ca în toate proiectele majore, este foarte important să se ia în considerare toate obstacole ce treatment ar putea veni drumul tau. Prin planificarea înainte, puteți să vă asigurați că dvs. proiecte de case ieftine se face corect

Avand o experienta de peste 10 ani within domeniu, firma noastra produce, livreaza si monteaza orice tip de constructie pe structura metalica. Cu siguranta va doriti o casa cu dotari premium, foarte bine izolata din punct de vedere al transferului termic si fonic, rezistenta throughout timp si care sa coste putin.

Noi va putem oferi proiecte case si modele de case ieftine treatment sa satisfaca orice exigente.

Timpul de productie, livrare si montare este de aproximativ 2-3 saptamani.

Comments


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!